matte skola

Hej.Som ni kanske läste i inlägget nedan så har jag haft ett möte med Rikardo men det handlade inte om skolstarten utan att Rikardo har tatuerat sig.Först så blev jag alldeles förskräckt och sade följande mening: vad menar du ?.
Rikardo såg ytterst skamsen ut när han hörde denna hotelse! Sedan kom jag på att om rikardo tatuerade sig så måste det vara mycket smart gjort och sedan när jag fick se tatueringen så blev jag rörd. Tårarna fyllde mina ögon men jag sade till honom att jag bara svettades genom ögonen(klurigt va). Sedan började jag klappa mina små tassar och dansa runt Riky och bara sjunga med min falska stämma!!!!
(Eftersom att tatueringen visade upp inget annat än ett porttret av min favortit mattematik kluring). 

Adjö för denna gång! 


PS.Jag åker på matte skola i morgon så att jag kommer inte att blogga på ett tag men jag har gjort ett och annat så kallat tids-inställt inlägg! Jag kan redan avslöja att det är en matte kluring HI-HI

Möte med Rikardo

Hejsan svejsan alla Annaochellie.blogg.se läsare, idag blir det möte med Rikardo. Ytterst spännande. Det var nämligen han som kallade på mig om träffen. Han kanske har någonting kärleksfullt att säga eller någonting väldigt viktigt, eller kanske om skol starten. Jag hoppas nog mest på att det handlar om skol starten:) Nå väl, nog om det här kommer månadens klädval:
Om man ska gå ut i den starka solen med den här så måste man ta på sig ett skydd så klart.
Dessa är lite bättre skydd mot den starka solen, fast ändå inte tillräckligt.
Dessa är verkligen inte bra skydd mot den starka solen, så man får ha riktigt tjocka raggsockar i.
Det var allt för idag. Hejhå!
// Anna
PS. Hejhå är likt som hejdå.

"årets såkallade sommarplåga."

hej på er. hur står det till ?Med oss är det utmärkt men jag har redan börjat längta till skolstarten. 
Vi har hört talas om en skapelse som kallas "årets sommar plåga". Det är ett musik stycke som spelas hela sommaren på radion. Vilket stycke tycker ni ska bli " Årets sommar plåga" ? 

våran åsikt är att detta enastående stycket ska bli det: 
www.youtube.com/watch?v=YofUPSyCrwo&feature=grec_index      

En sådan storartad gosse.

MVH anna&ellie


Lurifax

Hej igen!
NI GICK PÅ DEN NI GICK PÅ DEN HO HO! Ja igår så gjorde jag ett så kallat tidsintställt inlägg som publicerades vid 21:00 tiden. Hi hi Som ni redan vet så håller jag och Ellie på med att bli riktiga fenor på det är med luringar.

//anna

Jag är vaken :)

HI-HI jag är vaken, detta är faktiskt det längsta jag har varigt uppe, stolt som en struts.
Idag har jag suttit i ett litet hörn inne på mitt rum och läst. Jag vill ju inte få så mycket som en skymt av solen eftersom att jag inte vill bränna mig.

Här kommer mina skydds kläder:

 
Ett par verkligt skyddande kängor. Dem har faktiskt blivigt ytterst moderna på sista tiden! 




 
Här är jag och min dräkt ute i den fachinerande naturen. Riktigt riktigt härligt.
Dessa kläder ska jag kanske ha i sisådär några månader( om det inte blir ännu soligare för då får vi ta i med hårdhanskarna)

Ps om ni tittar riktigt nogrant på min hand så ser ni att jag brannt mig :( 

//Mvh anna




Snygging

Halloj sommarlovs hatare, jag kom just på att det var längesedan vi lade ut en snygging här på bloggen, så här kommer han:
Åh, gud vilken sötnos han är. han ser ju lite ut som Tomtom (en lärare på min och Ellies skola).
Det var allt för idag.
/ Anna

Hjälp!!

Hej, idag nu på morgonkvisten så hände det någonting fruktansvärt. Exakt kl 04:38 gick jag till köket för att tända lampan. Eftersom det var ganska tidigt innan solen gick upp så tog jag ju inte på mig några skyddande kläder. Och när jag väl kom ner till köket så såg jag att solen redan var uppe. Jag var helt förtvivlad, men jag var bara tvungen att tända lampan. Så jag sprang det snabbaste jag kunde, och då hände det... Jag brände miiiig!!!! Snälla kan inte någon hjälpa mig med denna katastrof (kommentera i lådan nedan)?!


Ser ni?! Fasansfullt!

/ Er vän Anna

Hallo på er!

Hejsan hejsan!Har precis stigit upp ur min sömn! Dagens planer blir nog att åka till bibblan med mig själv. :)Jag har glömt att berätta att jag har fått en vän. Hon heter Katarina och hon sjunger alldeles guddomligt! Igår så var det ju väldigt soligt men jag var tvungen att gå ut och hämta tidningen på morgonen så jag fick minnsan klä på mig riktigt skyddande kläder.Man kan ju så lätt få färg. Som ni vet är ju Lillevor rätt teknisk av sig så hon har lärt mig en/nårgra små figurer! :)= Om ni vrider på huvudet så blir det en flinande figur! :D= En liten man som visar sina huggisar. :)>= En äldre man med ett litet pip-skägg(Yttert påminnande om Riky) Nå väl nu har ni lärt er något nytt idag! //Anna PS. hoppas verkligen ni inte glömmer att plugga nu på lovet.

Hej

Hej, jag och Ellie vill bara meddela att vi kanske inte bloggr varje dag nu eftersom det är sommarlov:( Det kan möjligtvis hända under vissa soliga dagar då jag och Ellie inte är ute på grund av den starka solen som bränner oss. Det var bara det jag ville meddela:) // Anna

Sommaravslutning

Hello, ska krypa till kojs nu! Men först och främst måste jag ju berätta om skol-avslutningen!
Det hela började med att vi sammlades hemma hos Rikardo(I klassrummet) och fikade fast jag och Ellie satt mest och låtsades läsa men i verkligafallet satt vi och spanade in våra stiliga pojkar.
Rikardo var klädd i en stilig slipps som det påminde om molekyler som klädde det vackra tyget och det sade jag självklart till Riky!
Då sade Rikardo: Bra tolkling Anna. Jag blev oerhört stolt!


Sedan så fick jag det som jag har längtat till ända sedan julavslutningen. Jag fick en kram av Rikardo. HIHI 


nå väl vaknade just från min middagslur!  /anna 

Dagens skratt:)

Det var en gång en blomma som blommade. Haha, sov gott! /:/Ellie

Ledsen:'(

Jag kan tyvärr inte blogg just nu för att tårarna bara väller ut så jag ser knappt vad jag gör. /:/ Ellie

Nya kläder :(

Hej hej, nu gör jag ett sådant tidsinställt inlägg för att inläggen inte skall vara för tätt in på varandra. Men nu måste man ju bara byta kläder in för skolavslutningen. Så jag bytte kläder. Satt och snyftade lite i hörnet en stund. Men nu är jag glad igen. /:/ Ellie

Första fotografiet på mig & Ellie!

HEJ, ni läste väll rubriken? Spännande eller hur? Jag tänkte att vi skulle visa vad vi ska ha på oss på skol-avslutningen i morgon :) Nå väl här kommer bilden:    ps det har hänt något konstigt med ljuset så det ser ut som om vi är alldeles solbrännda! HI-HI.




 

Ellie är den längsta och jag är den korta!
Bedorande kläder alltihopa men Ellies nya hatt går baske mig inte att slå.
Jag bara beundrar min fina tröja som verkligen visar vad vår jord behöver.
Här kommer lite fakta om våra kläder:

1.Allt är självfallet köpt i secondhand.

2. Det är Bea som har tagit fotot med hennes splitter nya fotomaskin. 

3. Det är jag och Ellie på bilden. 

4. Mina kläder kostade sammanlagt 100 svenska riksdaler. 

5.Ellies kläder kostade 101 svenska riksdaler(därför är jag lite avis på henne) 

6. Jag har täckt över mitt och Ellies ansikten eftersom att mor aldrig skulle tillåta mig att visa upp mitt ansikte. 

7. Vi ska ha kläderna på oss på skol-avslutningen! 

8. Jag tänkte sova i kläderna så att jag inte tappar bort dem.

9.Man kanske inte ser det men Ellies skor var vita precis innan fotot togs.

10. Skorna är numera våta och lite gulgråa eftersom att Ellie fick avföring när fotot klickade.

Det var 10 fakta



//Anna


Hej hej!

Idag när jag kom till skolan så stötte jag på en glad överraskning. Krister magister har klippt sig. Han var så stilig så. Det var en så kallad hockeyfrisyr. /:/ Ellie

Dagens skratt!

Det var en gång en slant som slant!!! Hahahahahohohihihihe!!! Den där har ni inte hört förut, eller hur? // Anna

Matematik!

Åh vad jag tycker att matematik är kul, fast NO är minst lika roligt också. I alla fall så tänkte jag visa er en jätte bra matematik film som jag hittade på Youtube.com. Jag förstår inte riktigt vad han säger men han måste väl i alla fall säga någonting bra, eftersom det är matematik.

Han verkar ju vara väldigt duktig på matematik.
Här kommer också en NO film (hihi, detta är ju som en liten gåva till er från mig).
Denna person förstår jag bättre. Han pratar faktist om apor, fascinerande faktist. Nå väl, då var det dags att krypa till kojs (hihi kojsar ihåp mig lite senare idag eftersom jag börjar senare i skolan imorgon) vi hörs väl imorgon.
//Er vän Anna

Gästblogg: Lilleröv!

Ojojoj där blev det ett liten miss men jag vet inte hur man trycker på radergummi knappen så det är därför det ibland blir ett och annat stavfel!! Nå väl över till Lilleröv opsan menade Lillevor: Goddag nu har jag roligt! Vet ni varför För jag är i skolan:) Ser ni att jag är ganska teknisk av mig , jag kan göra små figurer som tex denna små flinande figur :) I dag har jag låst upp mit skåp 3 gånger hihi, det va roligt tycker jag. / Lillesnor Oj, stavfel igen jag menade i alla fall Lillevor, hihi :)

Aja Gun-Britt!! :(

Som ni såg i förra inlägget så stod det att jag skulle till matteklubben. Men det var Gun-Britt som hackade sig in på vårat konto och under tecknade med mitt namn! Vilken buse/ fräckis HIHI fast jag måste bara säga att jag är imponerad av henne! /anna

Hallo!

Hallo alla mina vänner. Idag fick vi nyheten om att Bea ska bli våran nya NO lärare närta läsår!
Det gillar vi stort så en tumme upp ivädret för Bea! Men dock en tumme ner för att Rikardo ska lämna oss.
När vi fick detta besked så började alla rackarpojkarna gorma ''BÄA JAJA BÄA JAJA!'' Fy bubblan vad oförskämt!
Nå väl nu bär det av till matte klubben.
Jag undrar verkligen vad denna kluring vill förmedla oss! Källa: goggle.com
/ER ANNA

Klass äventyr!!

Halli hallå! Ni får ursäkta mig för att jag inte har bloggat under helgen men jag har nämligen suttit och läst här inne i mitt lilla torp och läst under hela helgen. Man vill ju inte gå ut och bränna sig i den starka solen, eller ännu värre få lite färg! :O Datoren finns nämligen högst upp på berget där det också finns täckning. Idag åkte buss för andra gången och då träffade vårat största fan. Det visade sig att människan var en blandning av femenint och maskulint kön, hon/han hette Gunnill. Ytterst intressant namn tycker jag baske mig. Idag var vi på utflyckt med klassen, ytterst trevligt:) Nu ska jag, Ellie och Gunn-Britt på ett till klass äventyr. Den här gången är det ett så kallat grill-partaj med hela klassen så klart, lärarna också till och med Rikardo. Roligt va?! Jag måste nog gå dit nu eftersom det börjar kl 18:00. Det är ju slut kl 20:00 så jag får gå hem lite tidigare också. // Anna

Hej

Då vart det dags att krypa till kojs!
Idag har jag läst!Man vill ju inte gå ut i den starka solen. Mitt skinn skiftar numera i en lila/vit/gul ton!

/Anna


Kemi kalendern! :)

Här kommer månadens (Juni) klipp:

Er vän
// Anna

dagens planer

Hej hej!!! Idag ska jag vara med gittan och vi ska läsa några böcker, gå till bibban och sedan gå ut till den ytterst fachinerande skogen och krama några träd! Igår när vi hade NO så skulle man hämta något från naturen som kan trösta! Alla rusade åt olika håll medans jag stog kvar med Rikardo. Jag sade du kan trösta rikardo och sedan omfamnade jag honom. Rikardo sade nej anna jag är ingen från naturen. Jag blev så ledsen att jag gick och omfamnade ett stakars träd. Sedan känndes det bra igen. Så jag fick minsan gräva upp trädet och överlämna det till Rikardo! Han tyckte att jag var mycket fyndig! HI-HI. Hejdå./anna.

RSS 2.0