Vi är med och tävlar

Vi är med och tävlar om en ny design på den här ytterst trevliga bloggen: http://linneagranbergs.blogg.se/2011/april/design-tavling.html#comment
// Anna

Skoja!

Hej hej. Jag tänkte att nu när jag är så bra på att luras får man ju ta och passa på. För ett par dagar sedan så gjorde jag det, nämligen här på bloggen. Jag skrev ett inlägg som heter KLÄDER! Jag är så busig. Jag gjorde ett tidsinställt  inlägg, för er som inte vet vad det är så kan man bestämma när det skall komma. Det tyckte jag var lite finurligt. endel av er blev lite besvikna på mig och skrev hat kommentarer ( jag tog bort dom på grund av opassende användning av ord) allt var ett skoji skoj.
Min dröm klänning!! hittade den på www.google.se
/:/Ellie

Hej vänner

Ni undrar väl varför jag inte bloggade efter skolan igår? såklart ni undrar!.Det var eftersom jag var i full fart med att fira mitt nya dusch-rekort. Jo det är så att jag inte har duschat på 3 hela månader och vad blir det ? REKORD hihi mitt nya mål är att inte duscha på 5månader.
Nå väl dax att knalla till skolan (jag brukar vara där en timme innan så att jag hinner värma upp)

Hej då /anna

i skolan

hej hej, idag har jag fått en vän. hon heter lillvor, fast rackar pojkarna kallar henne för lilleröv och det känns ju inte riktigt rätt! idag ska jag till matte klubben, jag bjöd faktiskt med lillvor. lillvor kan inte läsa. hon kommer ifrån ukraina så det ända vi lan prata om är matte. på matte språket... aja nu börjar NO så jag måste tagga inför det nu!! /anna

skatt!!

Hejsan hejsan! Idag är inte en sån dålig dag som man kan ha trott på grund av stölden. Jag och Ellie tog en sväng förbi soptippen på vägen hem från skolan. Tänka sig idag fann jag ett riktigt kap. En blod stänkt rostig cykel. Jippi! Så nu får far lära mig att cykla utan stödhjul. Ellie blev så avis när hon när hon såg mitt hittegods så hon gnisslade med sina rektangulära huggisar. Lurifax, hon har ju inga huggisar hon är ju Homo sapiens sapiens. För er som inte vet vad homo sapiens sapiens betyder så betyder det att hon är en levande mänsklig varelse. Ellie fann bara en ynka liten vas som hon lade i sin skrinda tillsammans med alla hennes böcker. Det var ju ingenting jämfört med mitt kap.
Här kommer ett digitalt fotografi på min nya cykel, Jag valde att inkludera Ellies vas i bilden.
Är den inte underbar? (skriv gärna i lådan nedan)
// Anna & Ellie

Inbrott!!

Åå nej!! Det har varit inbrott i skolan, och inte minst i bibblan. Nu kommer jag drömma mardrömmar! Ack ack, vilket sabotach. Slöseri med lärodom. Jag blir ytterst upprörd. Hur kan man vara så hjärtlös!! Fy så fasansfult. Om jag hittar järnings mannen ska han få en riktig utskällning av mor. Undra vad moder kommer att säga om missbruket. Rikardo kom fram till mig och sade "Jag beklagar sorgen Anna" Jag kastade mig i hans famn och satte näsan i hans armhåla, sniffade ett ögonblick och slöt ögonen. Det doftade underbart. // Anna

snygging!

Hello!! Är hemma från lägret nu, ytterst fachinerande har det varit! Har suttit inne hela dagen och räknat matte, jag vill ju inte gå ut i den starka solen och bränna min hud... Imorgon ska jag till matte klubben,skojigt!!! Adjö!/anna

dagens skratt

God morgon, idag är jag uppe med tuppen :) Det var ett tag sedan vi lade upp dagens skratt men idag kommer det. Jo det var en matte lektion och ellie sade att KUNGEN hade varigt i skottland samtigt som henne och då sade Rikardo - Men jag var inte där då! Jag började skrika av skratt och klappa mina knubbiga händer(fast jag fattade inte riktigt skämtet men jag gjorde det för att Rikardo skulle bli glad) Jag trippade fram till Rikardo och sade -Du är rolig du Rikardo! /Anna ps.I övermorgon ska jag hem så nu ska jag njuta av alla fachinerande No böcker!

Kläder!

Hej hej! När jag var i Scotlan så kunde jag ju inte låta bli att köpa lite kläder, det fanns ju så många second hand affärer där. Så jag tänkte passa på att visa några av dessa plagg. Idag skall jag visa er två fina kjolar.
Allt jag kan säga är bedårande! En stickad kjol. Den har till hört en gammal tant, den var extra billig bara för att hon hade dött i den. men det ger mig ju bara ett bra samtals ämne. någon frågar: var har du fått den snygga kjolen från så kan jag ju ta dem med häpnad med min historia.
Så fräsig. Den här kommer jag att använda mycket i sommar (efter mitt lilla kläd rekord)
/:/Ellie

Har fått tag på en så kallad "dator"

halli hallå,Nu har jag fått tag på en "dator". Men jag kan inte blogga just nu eftersom jag måste bums i säng! Nå väl,det är en No dag i morgon också! :)Längtar! måste sova nu, det ska ni väl också göra!

Gäst blogg:Bea.

Hejsan hejsan jag heter Bea, hur mår ni ? Jag är ju som ni redan vet Ellies allra bästa vän. Just nu sitter jag och Ellie här och läser i bibblioteket. Jag gillar att läsa No. Jag tänkte blogga lite ibland när jag har något viktigt att säga, det kan bli riktigt ofta det. Annars kommer ni väl att sakna mig och dessutom är ni ju så intresserade av mig. Jag tänkte att Anna och Ellie kan tillvärka en kategori vid namn: Beas hörna! Vill ni det ? såklart ni vill! Adjö/ Bea

NO läger

Hej, Anna här. Som ni vet så är jag på NO läger just nu. Och det innebär att jag antagligen inte kommer att blogga mer under påsklovet. Så vi hörs efter påsklovet. // Anna

Mitt husdjur

Ååh, är han inte för gullig. Han heter Evert Taube. Döpt efter vis skrivaren Evert Taube.
Här kommer ett litet klipp från Evert Taubes vis skrivar kariär.
http://www.youtube.com/watch?v=tPAozeYf8M4
Det var allt för mig
// Anna

fakta om mig!

LITE FAKTA


FAKTA
Namn: Ellinor Signe Mariana (efternamn)
Född: 18/7-97
Favorit ämne i skolan: Matte och Historia
Första kärlek: Melker
Bästa vän: Ida
Favorit färg: senapsgul
Favorit djur: antagligen naken råttor bara för att dom är så söta.
Favorit plats: biblioteket, självklart
Favorit sak: Det skulle nog vara min miniräknare
MENINGS FRÅGOR
Min favorit sak att göra: lära mig saker
Jag hatar mest: rast
UTSEENDE

Hårfärg: avförings brun
Ögonfärg: som en smutsig vattenpöl
Färg på hud: vit nästan lite lilla.
// Ellie

Halli hallå!

Hejsan hejsan! I dag slängde rackar pojkarna upp min skolväska i ett stackars träd. Då var jag ytterst upprörd, både över min väska och trädet. Det var då han kom, Krister magister. Han kom springandes mot mig i sin blå jorgubbs mössa. När han väl kom fram tog han ner min skolväska med hans långa samala armar. Jag blev kär.

Det här utseendet har Kristers jordgubbs mössa.


Så otroligt vacker.
Oj!! Nuär ju klockan 20 minuter i läggdags måste göra mamma och pappa stålta genom att gå och lägga mig lite tidigare;)

// Anna

Gunbritt skriver

Goddag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag mår bra. Hur mår du?????????????
Jag gillar skolan!!!!!!!!!!!!
Hoppas DU har det bra!!!!

MVH Gun-Britt

PS. Jag gillar kakor.

PS.2, Jag har ett favorit plagg.


Jag och Anna delar ju klädersom ni antagligen vet.


veckans klädval

hali hallå! Jag tänkte när vi ändå visar dagensklädval/veckansklädval så kan vi också visa priset på byxan eller hatten eller sockan. Därför vill jag nu visa mina vackra kläder som klär min kropp denna veckan :

Men jag behöver däremot inte skriva affären eftersom jag alltid handlar i secondhand!

 30 riksdaler!
favorit mössan!  35 riksdaler.

Ett par riktigt fräcka byxor!40 riksdaler!!! 
Blått som havet och vår himelen, riktigt riktigt härligt!!
Köpta i förra månaden, i min favvo seconhand affär! 
 
   59,50 riksdaler
Åh har aldrig skådat något så vackert, detta är mitt favvo plagg, vilken skapelse!
jag bara älskar smaragdgrön. Den var dock en gnutta dyr men se på skapelsen, det var helt klart värt det!
Så naturlig på något sett... grön som gräs och rött som danska flaggan.

Det finns bara ett ord för denna: gudomlig. 


Nu bär det av ut i skogen.


/Anna


veckansklädval

hali hallå! Jag tänkte när vi ändå visar dagensklädval/veckansklädval så kan vi också visa priset på byxan eller hatten eller sockan. Därför vill jag nu visa mina vackra kläder som klär min kropp denna veckan :

Men jag behöver däremot inte skriva affären eftersom jag alltid handlar i secondhand!

 30 riksdaler!
favorit mössan!  35 riksdaler.

Ett par riktigt fräcka byxor!40 riksdaler!!! 
Blått som havet och vår himelen, riktigt riktigt härligt!!
Köpta i förra månaden, i min favvo seconhand affär! 
 
   59,50 riksdaler
Åh har aldrig skådat något så vackert, detta är mitt favvo plagg, vilken skapelse!
jag bara älskar smaragdgrön. Den var dock en gnutta dyr men se på skapelsen, det var helt klart värt det!
Så naturlig på något sett... grön som gräs och rött som danska flaggan.

Det finns bara ett ord för denna: gudomlig. 


Nu bär det av ut i skogen.


/Anna


hej hej!

hej hej. nu har jag kommigt hem från Rupert McLovin, nämnligen min farfar. Skriver mer om det sedan för jag måste jobba i matte. För jag var ju borta på några skoldagar :(. Så jag tänkte att jag går in på www.google.se och letar lite snyggingar.  

Nämen gud så sött.
O

Om jag hade fått ett barn hade det sätt ut på detta viset.
Nu skall jag knalla till skolan Cul8er.

/:/Ellie


Kemins år!

God dag. Jag har ytterst trevliga nyheter idag. Jag har nämligen bokat 9 stycken matte läger inför sommar lovet:D Roligt, eller hur? Åå, jag längtar så. Jag har en till nyhet också att jag ska på ett NO läger på påsk lovet. Jippi!!! Jag hoppas inte att ni har glömt bort att det är kemins år i år. De gör också video filmer på en hemsida så kallad youtube. En film för varje månad och så är det olika ämnen varje månad alltså en ny film varje månad också. Om ni vill så kan jag visa er alla filmer sim har kommit hittils. Så klart ni vill. Här kommer dem:

Januari:


Februari:


Mars:


April:


Jag tänkte att jag kunde lägga upp en sådan här film varje månad.

// Er vän Anna

Jag ber så mycket om ursäkt!

Hej på er jag beklagar att jag inte skrivit men jag har varit  ytterst upptagen med matte !
Idag har jag läst. Jag och ellie har beslutat oss för att försöka skriva en gång per dag.
 Nu måste jag bara sova det bör ni också göra.


PS. Ellie är hos sin farfar och hans får i skottland. Jag hoppas att hon gör en forskning om får, annars blir jag riktigt besviken.

/anna

Mycket gråt på samma gång!

Hej. Just nu sitter jag här och gråter. Jag kan knappt berätta om det. På fredag så blir det ingen matte lektion, buhubuhuuuu snyft snyft snörvel snörvel men det är absolut inte det värsta. Nä det värsta är att nästa läs år så ska Rikardo vara pappa ledig. AAAAAAAAAAAAAA. I flera månader. buuuuuuuuhu. Det känns mycket sämre än när  jag gick i andra klass och rackarpojkarna slängde min matte bok i toaletten. Den gick sönder men luktade godare än någonsin, så på det sättet var det ju bra men matte boken blev väldigt sårad kan jag lova er! Rikardo har iallafall lovat mig att vi ska telefonera MINST en gång per dag.Men när jag blir ledsen ska jag tänka på alla roliga skämt Rikardo berättat!
Oj nu måste jag skynda mig till min säng, det borde ni också göra !
Många ledsna hälsningar Anna

Ännu en gulleplutt

Hej på er, jag och Ellie tänkte lägga ut dagens gulleplutt/snygging/ytterst trevlig pojke osv lite oftare, jag bara älskar att leta snyggingar.Jag brukar gå in på en viss hemsida vid namn google.com  
Här kommer två exemplar !
 
Ni vet ju att jag gillar Rikardo men jag kan fortfarande titta på urgulliga killar på goggle.com
Denna ytterst trevliga pojke är bara för gullig.
Och jag bara älskar hans öron och friss(frisyr)! 
 
Man märker med en gång att detta är en pojke med fart!  och samma intressen värkar vi minsann ha!
ÄR DET NÅGON SOM KÄNNER DENNA YTTERST TREVLIGA POJKE ? JAG BARA MÅSTE VETA VART HAN BOR! JAG BÖRJAR BLI LITE FÖRÄLSKAD!
JAG SKA NOG SÖKA UPP HONOM OCH FRÅGA OM VI KAN GIFTA OSS, JAG ÄLSKAR RIKARDO MEN MAN KAN JU GILLA TVÅ OLIKA POJKAR!  snälla hör av er till mig i lådan nedanför!/Anna

Lite fakta

Hej på er. Jag har funderat på en sak, att ni läsare kanske inte vet så mycket om oss egentligen (jag och Ellie) så jag tänkte att jag kunde göra en liten presentation om mig medans Ellie får göra det någon annan gång.
FAKTA
Namn: Anna Lillemor (jag får inte skriva mitt efternamn för mamma)
Född: 23/10-97
Favorit ämne i skolan: NO och Matematik
Första kärlek: Rikardo
Bästa vän: Gun-Britt
Favorit färg: avförings grön
Favorit djur: Det är väldigt svårt att välja mellan stora (håriga) spindlar eller råtta men det blir nog råtta
Favorit plats: Skolan så klart
Favorit sak: Min matte bok
MENINGS FRÅGOR
Min favorit sak att göra: Plugga (så klart)
Jag hatar mest: Att slippa skolan och att idrotta
UTSEENDE

Hårfärg: Grå Brun
Ögonfärg: Hasselnöts färgade
Färg på hud: Ytterst ljus (blandning av vit och beige)
Nå väl, det var allt för mig, eller föresten om ni inte tycker att jag gjorde tillräckligt mycket fakta om mig själv så kan ni alltid fråga i lådan nedan.
// Eran vän AnnaGäst blogg :Bea

Hejsan Hejsan jag heter Bea, hur mår ni? Jag kommer ifrån Finland och från staden Orivesi. Jag är 34 år gammal och är Ellies bästa vän. Jag även ytterst intresserad av Rikardo och andra små godingar (men det får ni inte säga till Anna).

Hejdå/ Bea

Hihi!

hej, igår var det ju första april som ni kanske vet. Jag gjorde världens roligaste bus. Vill ni höra? Så klart ni vill. Nå väl, det var i alla fall så här: Vi hade matte första lektionen. Jag gick fram till Rikardo och sade ''Jag har inte gjort min matte läxa'' lite sorgset. Rikardo fortsatte meningen med att skälla högt på mig ''Anna, detta är oacceptabelt! Det här går inte för sig i min klass, vilken besvikelse. Hu!!''  Jag sade ''April April... haha du gick på den du gick på den.'' Och sedan gjorde jag några elleganta dans steg framför honom. sedan sade Rikardo ''Haha, du är rolig du Anna, men det här är faktist inget att skoja om.'' Jag sade ''Du får ursäkta mig Rikardo om jag sårade dina känslor''. Jag trippade runt i skolan hela dagen och skröt om mitt skämt, alla värkade ytterst imponerade!
Här kommer en av mina förebilder Mona. Hon har så otroligt vackert leende, eller vad tycker ni? skriv gärna i lådan nedan. Nå väl, nu måste jag skynda mig till biblan.
// Anna

April!

Hej hej. I dag är det den 1april. Då får man tydligen luras, Så jag passade på. Jag skrev i min matte diagnos att 45 gånger 9=430. Och när Rikardo skulle rätta den blev han lite besviken på mig. Sedan sade jag April april, det är tydligen det man säger. Och då blev han lite skamsen men sedan skrattade vi åt det hela dagen. Och jag tappade min NO bok på marken idag :(.   Näääää......... April April! Jag har ju blivit en riktig fena på det här med luringar.
Men man får bara luras på första april.
/:/Ellie

Fredag:(

Hej, Idag är det fredag. Roligt tycker ni kanske, men det är det absolut inte. Jag brukar bli ytterst sugen på att gå till skolan på helgen, så jag går dit exakt klockan 07.00 och bankar på den stora porten!! Jag bankar och ropar men dem kommer aldrig något svar , det tycker jag är ytterst underligt!Helgens klädval kommer här:
En lång kjol ner till tårna är aldrig fel!Under detta plagg gömmer sig ett par präcktiga kalasbyxor, gula sådana!
Hittade min gamla barndoms tröja bland farmors trikoer som passar mins lika bra idag än för 7-8 år sedan.
Rödrutigt är klassikt! och jag bara älskar sockertoppen som sitter sydd på dess framsida!
Som ni ser så är det Ellies socka som jag har tagit! HIHI
Svh(skol vänliga hälsningar) Anna

RSS 2.0