Skolig dag idag

Då undrar ni "vad menar hon med detta?!". Jo, det är så att jag känner mig ytterst smart idag. Hjärnan är helt full med information som jag samlat in i mina år som människa. Och därför känner jag mig "skolig". Jag tror att det är på grund av när Rikardo kom på besök för ett tag sedan, med hans son, som var ytterst ful! Inte ett dugg lik Rikardo. Men det ska jag i alla fall vara glad för :) Då har ni lärt er någonting nytt som ni kan lägga in i era hjärnor. Ja, min dag började med att jag gick upp kl: 03:53. Sedan vid kl: 04:47 promenerade jag till skolan. Det blev lite senare tid idag eftersom jag började kl: 10:00 idag. Senare i eftermiddag så slutar jag 15:45, men jag stannar solklart kvar tills skolan stänger (kl: 17:00). Så mysig omgivning! Kolla vilken fin katt som befinner sig i min mattebok. Hihi!


Blogg.se

Hallojsan! Som ni kanske hört så har våran bloggportal skaffat en så kallad "app" där man kan blogga från ipe-hones och andra slags telefonika grejor. Detta är en så kallad ipe-hone 4! Jag hade inte en blekaste aning om att det fanns en sådan generation. Men fyndig som jag är så skaffade jag mig den allra första.


En dikt från mitt hjärta.

Hej vänner, ack det var en tid sedan. Ty vi har haft väldigt mycket att göra.
Men nu äro vi förhoppnings vis tillbaka!
Nu har Skolan börjat och Bea har gjort nöjet att undervisa oss, den lilla grevinnan har imponerat stort genom att skriva en egen bok om hamburgare :) Rikardo har ju tyvärr tagit en ledig het och tagit hand om hans lilla gosse som tilltalas Rikardolini! Blottiallsindag vilket bedorande namn!

Ty idag kom dagen vi alla väntat på Rikardo kom på besök i skolan! Till en början tordes jag inte säga någonting men sedan brast jag ut i ett skärande skrik och det var : RIKARDO! VILKEN LYCKA!!
Jag sade till lilla Rikardolini : vad gullig du är , sådan fader sådan son. Sedan  blinkade jag flörtigt till Rikardo. Men sedan flög Rikado sin kos. Jag kanske inte har berättat det med Rikardo är i verkligheten en höna. HI HI jag skojade bara med er!
Nä det är så sant som det är sagt jag börjar bli en riktig fena på det här med luringar. 

Här kommer en dikt jag uppfunnit med egna tassar om Bea.

Bea är kung utan k (ung)
Bea är kungen utan k(ungen)
Bea, utan dig är jag kingen utan k( ingen)

Mina ögon tåras alltid under den sista versen !

//Ana OJOJOJ radergummiknappen /Anna
RSS 2.0