Dagens gåta!!!

Vad gör man med en strumpa med hål i?

Fortsätt leta efter svar .......


Fortsätt....
Svaret står inte här. fortsätt neråt...                                                                                                                                                                                                                                                Svar: Sätter in foten!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!..
Good$ / Anna:)


hej hej!!

Hej hej! Förlåt för att jag och ellie inte har varit inne på bloggen på väldigt länge!!. Men nu är det i alla fall en annan människa som ska gäst blogga på våran blogg och hon heter Gun-Britt. Varsågod Gun-britt!!!
Hej. Mitt namn är Gun-britt. Jag gillar att läsa.Tack så mycket Gun-Britt. Väldigt fina ord!

Vad tycker jag om Gun-britt?

Svar:
Hmm... Jag tycker att hon är smart (fast jag är smartare) fast många säger att hon är den tråkigaste personen dom någonsin har träffat. Ibland tycker jag det med.

Tack för mej denna gång hoppas vi ses!!

Good$ /Anna

hallo :)

hej alla : ) I dag läste jag det nya numret av: Historia. Det var en väldigt trevlig liten anons, den hanlade om varför har ortodoxa judar skruvlocker och skägg. Jo för att det står så här i Toran, judarnas heliga skrift"Ni skall inte klippa håret vid tinningarna, inte heller kapa av skägget". det är dock tillåtet att trimma håret med en sax.

ja vist var det lite spänande :) Jag ÄÄÄLLLLLLSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAR..................religongood$ /ellie

RSS 2.0